reparatii termopane
telefon reparatii termopane
0pretul aici

PLASE TANTARI - PLASE INSECTE CU BALAMA, TIP RULOU SAU GLISANTE

Plase de Insecte cu Balama (clasice) - montajul se efectueaza pe loc

Inventate special pentru a oferi comfort, plasele de insecte sau de tantari joca un rol foarte important in estetica unei tamplarii, fie ea din PVC sau Aluminiu. Ramele acestor plase de insecte pot fi din PVC sau Aluminiu deasemenea. Culorile variaza ca si la tamplarie de la alb pana la stejar auriu. Fabricate din fibra de sticla de culoare gri/negru, ele nu afecteaza deloc vizibilitatea si sunt foarte rezistente, avand o durata de viata foarte ridicata.

Un adevarat scut impotriva tantarilor sau a altor tipuri de insecte il reprezinta asa numitele plase tantari, necesare in orice familie, pentru a ne elibera de stresul eliminarii acestor insecte din spatiul nostru de viata. Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de astfel de plase fie ca sunt pe balama, tip rulou sau glisante, care va vor reda confortul deplin al caminului dumneavoastra. In plus, ele vin ca un detaliu care sporeste estetica aspectului tamplariei de termopan, fie ca aceasta este din PVC sau aluminiu. Sistemul de inchidere este unul rapid, ceea ce contribuie la oprirea insectelor de a intra in casa.

Plasele de insecte cu balama se monteaza pe toc prin intermediul balamalelor. Avantajul lor este ca pot fi demontate intr-un mod foarte simplu pe perioada iernii, pentru a le proteja si a evita deteriorarea lor. Oricare ar fi dimensiunile ferestrei dumneavoastra, noi va putem furniza o plasa pe masura lor, care sa se potriveasca perfect si sa fie frumos armonizata din punct de vedere estetic cu fereastra. Profilul ei este din aluminiu, care se poate curata simplu si rapid.

calculator plase insecte balama


Plase de Insecte tip Rulou (fara balama) - montajul se efectueaza pe loc

Plase insecte sub forma de rulou

Daca doriti tipul de plasa sub forma de rulou, tot noi suntem in masura sa va furnizam solutia perfecta. Acestea pot fi instalate si la geamurile mai greu accesibile, fiind dotate cu un snur prin intermediul caruia pot fi actionate. In partea superioara sunt dotate cu o caseta, iar pe partile laterale au doua ghidaje, toate acestea fabricate din aluminiu sau PVC. Fibra din care sunt fabricate aceste plase tantari este rezistenta la actiunea razelor soarelui si la intemperii, fiind in acelasi timp neinflamabila.

Snurul cu care sunt actionate are un mecanism de protectie, pentru a evita ridicarea accidentala. In timpul iernii, acest gen de plase pot fi ridicate si mentinute in caseta lor, fara a necesita demontarea, mai ales ca ele vor fi amplasate in exteriorul ferestrei.

Oricare ar fi preferinta dumneavoastra in ceea ce priveste modelul, dimensiunile sau nuanta, noi va stam la dispozitie cu cele mai potrivite solutii.

calculator plase insecte


Plase de Insecte Glisante (pe sina) - montajul se efectueaza pe loc

Plase de insecte glisante - tip usa culisanta

Plasele de insecte glisante sunt usor de manevrat, si confera un aspect modern si de lux ferestrei dvs. Culorile sunt variate, astfel incat pot fi frumos armonizate cu tamplaria dumneavoastra, conferind un plus de eleganta decorului din interiorul si exteriorul locuintei. Instalarea lor nu afecteaza vizibilitatea, deoarece sunt fabricate din fibra de sticla, de culoarea dorita, fiind totodata deosebit de rezistente si durabile.

Plasele de insecte glisante sunt folosite pentru usi de balcon, intrari in case / vile, usi de terasa.

calculator plase insecte glisante


Alte servicii si reparatii oferite pentru plasele de insecte

  • montaj plase tantari ;
  • inlocuirea balamalelor ;
  • inlocuirea ramei ;
  • inlocuirea fibrei ;
  • inlocuirea mecanismelor de prindere sau de rulare ;
  • reparatii plase tantari ;
  • plase tantari cu balamale sau rulou ;